Lumea mea

Anuntul tocilar

[Mic intro: te-ai prins acum?]

Am vrut sa anuntam ca asteptam un copil. Intentia a fost clara, mesajul cam criptat. Haha! Copilul crestea in burtica, anuntul era facut pe Facebook, dar, ce sa vezi, doar cativa prieteni (cam unul…) s-au prins.  Concluzie: nu s-a prins mai nimeni si am postat o poza pe la sfarsitul lui iunie in care transmitem clar: „sunt gravida!”.

Sa le iau pe rand:

Pasul 0: Am mai batut eu unele apropouri la descrierea pozelor de la Fb („copilul din noi”- subtil asa…) si comenta doar doamna profesoara de franceza (va pupam!!!), caci noi ii dadusem vestea cea mare in vacanta de Paste. Bun… si prin luna mai am zis sa facem si noi un baby announcement in stilul nostru.

Pasul 1: Dupa o strafulgerare intensa: kindere, baza 2, anii nostri de nastere, anul in care se naste Bucuria. B. nu prea se prinsese el de cum va iesi asta, dar dupa o schema (punem asa, facem asa, noi stam acolo, luam si iepurasii) s-a prins de figura din capul meu.

Kinder? De ce? E laitmotivul nsotru ales de B. de cand ne stim.

Baza 2? Amprenta noastra. Sa fie oleoleo, zic. Sa fim tocilari! Haha! Glumesc, eu poate da, dar el nu, in niciun caz.
DSC07106

DSC07116

Si, uita-ne, cu kinderele si ciocolatelele cumparate, pe carare in parc, cu toate cele in pungi. Scriem repejor anii nostri de nastere in baza 2 (cele mai dulci 1 si 0) si cel al Bucuriei, asezam decorul, ne asezam si noi, zambim la camera. Branza! Si… gata! „Ce tari suntem!” Urcam fotografia pe Fb. Si atat. Radu s-a prins. Radu si…cam atat. Deci, nu-s gravida si online. Am mai asteptat cateva zile si m-am lasat pagubasa. B. radea mai tot timpul ca nu se prinde lumea si imi spunea ca daca nu pun o poza cu burta sau cu un text nu am nicio sansa.

DSC07048

DSC07086

DSC07089

DSC07099

Pasul 2:  In vacanta. Daca esti gravida si esti in vacanta, se zice ca esti in babymoon. Burtica era burtica maricica si era vizibila. Poc! Poza cu noi, B. purta un tricou cu DAD number 1, B. era la nivelul burticii mele, eu eram toata un zambet. Te-ai prins? Sunt gravida! Haha! Si au urmat felicitarile, masa si dansul!

DSC07734

Daca esti gravida si vrei sa surprinzi lumea, fa-o direct! Fara subtilitati!

DSC07079

DSC07125

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *