Alaptare

Posibile si imposibile

[Mic intro: oriunde, oricand!]

Pare o reclama la 4G, dar cam e pe acolo, caci eu sunt cu ea mereu, ea cand vrea cere, iar eu am oferta! Haha!
Cred ca am alaptat in toate locurile posibile si imposibile. Am inceput cu spitalul si ,evident, acasa. Tin minte perfect prima noastra atingere si cum m-a cuprins cu manutele ei mici. Aici gasesti povestea inceputului nostru.
Apoi, odata cu iesirile noastre, au inceput exrtavagantele la piept. Haha! De la banalul magazin din mall pana in London Eye! Prima alaptare in public a fost intr-un magazin destinat mamei si copilului din UK, unde am avut coltul nostru de intimitate printre copiii zburdalnici care se jucau. Apoi, in autobuz, tren, avion (Ce simplu e la decolare si la aterizare! E reteta ideala! Sau, daca nu a supt, a dormit la o aterizare. Asa tin minte), muzeu, taxi, parc, mall…

Ah! O alta faza amuzanta a fost cand am alaptat pe scarile unui pub din Leeds. Eram la o plimbare cu ea in carucior si dormea, cand, deodata (nu stiu cum s-au inteles ei: somnul si vantul), a inceput furtuna si Catrinel s-a trezit plangand si cerand sanul- avea 3 luni. Si am nimerit in primul loc sigur pentru noi, un pub. Si toata lumea care intra se minuna de pinguinul din bratele mele.

Aici, la Brasov, am alaptat-o si la -10 grade Celsius! A fost un fel de inghetata. A… si sa mai zic si de milkshake-ul din noaptea din Decembrie cand a fost cutremur? M-am cam panicat. Nu-mi dau seama de ce m-am panicat asa de tare. Poate pentru ca eram treaza si am simtit din plin zgaltaiala?

p1

p2

p3

p4

p5
p6

p7

p8

p9

p10

p11

p12

p13

p14

p15

p16

p17

p18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *