Cu fericirea-n capLumea mea

Galbenus

[Mic intro: numarul inimilor din noi= numarul baloanelor]

Tadaaam! Vine bebe mic din burtica! Asa spune zambind Catrinel. Daca la ea, am anuntat prin multe kindere si matematica, pe care Bogdan le-a savurat rand pe rand, acum am ales o varianta sigura, fara dulciuri, dar jucausa.

Vara asta va fi cea mai cea. Asta e clar. Cu de toate. Oricum, experimentam deja multe emotii si ne trec tot felul de ganduri prin cap. Dupa cum stii, decembrie a fost urat de tot. Catrinel a avut stomatita aftoasa fix de Craciun si de Revelion. Ziua era totuna cu noaptea. Dormea haotic si de asemenea. Vreo 3 nopti la rand am fost treze de pe la 3 dimineata pana pe la 5. Ei… si in timpul asta eu eram cam gretoasa. Haha! Aveam greturi. Credeam ca sunt doar foarte obosita, insa Bogdan a venit cu stralucita idee ca as putea avea bebe. Eu negam. Nu credeam ca asta ar fi raspunsul. Nu, sunt doar obosita. Si a avut dreptate pana la urma.

Sa iti povestesc cum mi-am schimbat eu viziunea despre cel de-al doilea copil de cand o avem pe Catrinel.

Contul meu de instagram este @mamabedisorilor [o mamica tare draga m-a intrebat de la ce vine numele asta, ea crezand ca de la BED. E si asta o interpretare excelenta, mie placandu-mi sa dorm foarte mult. Mi-a placut]. Deci, clar pluralul impune mai multi. Mai multi ce? Copii, desigur! In primele 6 luni, imi doream enorm un al doilea copil. Mi se parea floare la ureche. Ei… dar dupa ce am revenit cu picioarele pe pamant, caci, dupa nastere, mama este un univers de emotii si un roller coaster de idei “minunate” [haha!], am lasat ideea pentru mai tarziu. Si corpul meu cred ca a gandit ca mine si mi-a oferit pauza pe care o meritam. De cateva luni, ideea iar a incoltit in capul meu si iata ce rezultat avem.

Suntem foarte incantati. Bogdan e mult mai incantat decat mine. Eu ma aflu in perioada greturilor, nu suport mirosurile, vars noaptea. E ciudat, am greturile spre seara si noaptea. E mai bine cred ca le am asa, pentru ca dimineata sunt energica si gata de joaca cu a mea Bucurie. Nu prea gatesc, nu pot. Pe de alta parte, imi pare mai greu decat la Catrinel. Parca sunt la dieta pentru ca am slabit cateva kilograme. Dar se vor duce toate in cateva saptamani.

Pregatesc si povestea alaptarii in timp ce sunt gravida. Este si asta o provocare, pe care o traversam cu brio.

Mai jos sunt fotografiile de azi. E mama la noi si am profitat sa ne faca ea fotografiile.

baloaneiarna-1

baloaneiarna-2

baloaneiarna-3

baloaneiarna-4

baloaneiarna-5

baloaneiarna-7

baloaneiarna-8

baloaneiarna-9

baloaneiarna-10

baloaneiarna-11

baloaneiarna-12

baloaneiarna-13

baloaneiarna-14

baloaneiarna-15

baloaneiarna-16

baloaneiarna-17

baloaneiarna-18

baloaneiarna-19

baloaneiarna-20

baloaneiarna-21

baloaneiarna-22

baloaneiarna-23

baloaneiarna-24

baloaneiarna-25

baloaneiarna-26

baloaneiarna-27

baloaneiarna-28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *