Lumea mea

9 luni

 

Noi avem o traditie: am sarbatorit fiecare lunisoara a lui Catrinel. Tortuletul gatit de mami si sedinta foto fac parte din program. Ei, asta cu sedinta foto e ceva obisnuit. Haha! Dar in ziua de 2 ale fiecarei luni e musai sa fie fotografiata Bucuria noastra.

La 9 luni am avut un minunat tort de post. Eu de la trei luni ale ei tin un regim fara lactate plus multe altele (voi povesti si despre regimul in alaptare- mit sau nu?) pentru ca ar fi suspecta de alergie. Alergie nedovedita inca. Alergie aparuta din senin. Problema aparuta din senin. Cauze necunoscute. Timpi mari de asteptare pentru o programare la doctor specialist in Anglia. Stres maxim. Problema persista si la 9 luni. Mai avem de asteptat. Cred. Problema care a disparut miraculos cat timp am stat in Romania, urmand un remediu homeopat. Problema care a revenit fix cum ne-am intors din vacanta. Problema indulcita cu un tort pe masura! Yummy!
Tortul este de post si mami l-a facut din biscuiti simpli (Petit Beurre sau digestivi), crema din lapte de ovaz, 1 lingura pudra de roscove, 2 linguri de faina, o jumatate de pachet de margarina, esenta de rom si betisor de vanilie. Tortul a fost decorat cu ciocolata neagra 85% cacao si cu nastrusnicele de capsunele. E simplu de facut si, ATENTIE, fara zahar. Daca alegi varianta pentru bebe, atunci inlocuiesti biscuitii de cumparat cu unii de casa si nu mai pui ciocolata. Practic, iese un fel de salam de biscuiti.
Catrinel s-a jucat si s-a multumit doar cu decorul, capsunele delicioase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *