Lumea mea

Motul cu multa kindereala

Suntem clipa de clipa impreuna. A crescut sub ochii nostri. Creste frumos si noi ne minunam zi de zi de evolutia ei. Ne topeste cu zambetul ei, ne face sa zambim chiar si atunci cand credem noi ca suntem minus la capitolul energie, iar ea, din contra, se incarca parca wireless, ne giugiulim cu ea atunci cand vine din senin sa ne pupe si sa ne stranga in brate tare tare tare, ne uitam la miracolul din noi si habar nu aveam ce e dragostea pana sa apara ea. Asa simtim si indraznesc sa Il rog sa fim sanatosi. Atat. Suntem coplesiti. Ei… si minunea a facut primul ei anisor. E un an cu de toate, anul nostru cel mai cel de pana acum.

Suntem inconjurati de oameni frumosi si incercam sa stam cat mai mult in preajma lor. Incercam pentru ca timpul trece nemilos de repede. Timpul trece. Clar! Parca nu avem timp de cate lucruri avem noi in minte. Nici nu imi dau seama cand se face seara si o alta zi trece. Radem de fiecare data cand Catrinel asculta timpul. Ea asculta cum trec secundele si e tare incantata. Pe cat de incantata e ea, pe atat de ancorati in realitatea asta a vietii. Ne tot gandim la ce o fi in capsorul ei.

Ne-am tot gandit cum putem transforma celebra tava cu de toate in ceva al nostru si… ouale kinder au aparut din nou! Am scris exemple de calitati pe biletetele pe care le-am pus in oua kinder. Sa mai spun cine „s-a luptat” cu toata ciocolata de la ele? E cam greu de ghicit! Bogdan a raspuns prezent acestei misiuni grele. Catrinel a ales onestitate, rabdare si altruism.

DSC05957

DSC05970

DSC06020

DSC06072

DSC06077

DSC06081

DSC06168

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *