Lumea mea

Aventura noastra Usborne: „My first!”

[Mic intro: Sunt reprezentant! Recomandari pentru 0-2 anisori]

Pe scurt: atat de tare ne-am indragostit de cartile Usborne incat am hotarat ca cel mai convenabil noua ar fi sa devin reprezentant.

Pe la 2 luni ale ei, cand locuiam in Anglia, cautam de zor pe amazon carti cu sunete pentru copii. Si primele optiuni erau cele de la Usborne. Habar nu aveam ca e ditamai editura, habar nu aveam ca ne vor placea mult mult mult! Aveam deja doua carti senzoriale luate din Mothercare, realizate din diverse materiale, care faceau cateva sunete si parca voiam ceva veridic. Amazonul e foarte accesibil si a doua zi cartile au sosit. Pacat ca in Romania nu exista. Inca. Sper.

Am luat doua carti cartonate, recomandate bebelusilor, cu butoane pentru sunetele de la ferma, sunetele animalelor sau al pasarilor. Cel mai tare o amuza sunetul de cocos. Era adorabila! Incepea sa rada in hohote si noi pe langa ea. Cartile fac parte din colectia Baby’s very first noisy book.

Revenind in tara, inevitabil am comparat calitatea cartilor de aici si cele de la Usborne. Deja colectia noastra Usborne se marise in UK cu alte carticele cartonate senzoriale, unde ai de urmarit zborul insectelor, sa atingi texturi, sa vezi cine se ascunde sub norisori si multe alte activitati creative pentru o activitate parinte- copil. Seria lorBaby’s very first slide and see books o gasesti aici. Noi avem patru si incerc sa i le dau prin rotatie.
Sa nu intelegi gresit! Biblioteca noastra pentru Catrinel contine carti si in limba romana, pe care de-abia astept sa vi le prezint data viitoare. Daca mai prinzi oferta de precomanda, alege colectia Hoinari de la Editura Casa. Am ramas masca de frumusetea cartilor imense!

De Craciun am facut o comanda cat de cat maricica pentru Catrinel. Comanda am dat-o in noiembrie, deoarece stocul se epuizeaza repejor in preajma sarbatorilor. Aceeasi tactica o voi aplica de Paste. Si de data aceasta, cartile cu tematica de Craciun ne-au depasit asteptarile. Am mai cumparat si alte carticele din colectia Very first word books si din Touchy-feely books.

Am mai ales sa luam carticele cu sunete care spun povestea. Frumoasa din padurea adormita si Coppelia au sunete cu muzica clasica, iar Catrinel incepe sa danseze, isi pune muzica clasica de pe margine singura si urmareste paginile cu desene atractive. De cateva saptamani s-a dumirit ca nu e mare chestie sa rupi si pot spune ca am trecut la cartile cu paginile tip foaie. Oricum, cele Usborne au paginile groase fata de cele obisnuite si chiar de-ar incerca Bucuria mea ceva, nu s-ar rupe asa de simplu.

Intr-una din fotografii sunt trei carti mari de care eu si Bogdan nu ne mai dezlipim atunci cand ii aratam lui Catrinel cate-n luna si in stele. Sunt bibilite rau! Asa spun eu lucrurilor absolute!

Urmareste-ma pe Facebook pentru viitoarele oferte de la Usborne si hai sa construim minti frumoase si jucause impreuna! Daca doresti mai multe informatii, scrie-mi!

Site-ul Usborne e tare accesibil si bine structurat, astfel ca dupa cateva click-uri gasesti fix recomandarile potrivite.

DSC00255

DSC00258

DSC00270

DSC00651

DSC00814

DSC01619

DSC01624

DSC03623

DSC07454

DSC07455

DSC07480

DSC07487

DSC07489

DSC07490

DSC07491

DSC07492

DSC07496

DSC07498

DSC07502

DSC07509

DSC07510

DSC07511

DSC07521

DSC07532

DSC07540

DSC07547

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *