Joaca noastraLumea mea

Aci, aci! Prima petrecere

[Mic intro: „aci”= aici + creta, banda elastica, limonada, leagan si… pepene!]

Maria, prietena lui Catrinel, ne-a invitat la petrecerea de la gradinita ei. Si m-am prezentat cu Bucuria mea. A fost un eveniment reusit, cu multi copii, cu activitati care mai de care, dar ce ne-a dat gata pe amandoua a fost tortul aniversar din PEPENE. Cum l-a vazut, l-a si placut!

Catrinel a desenat pentru prima data cu creta pe asfalt, a mers pe banda elastica si a sarit elasticul (mi-am adus aminte de elasticul din scara blocului cu Dana, Maria, Tatiana, Cristina si pentru cateva clipe am fost acolo, inapoi). Am vorbit cu parintii, am cules experientele lor de la gradinita, ne-am fotografiat, „am stat la poze” si am mancat pepene.

Pepenele este ceva special pentru mine si Catrinel. Verile mancam pepene in fiecare zi, cumparam multi multi si ii terminam repede repede. In sarcina, am mancat pepene fara seminte. Un deliciu. Si mai veneau si la usa, cumparaturile fiind facute online, soferul ni le aducea pana la usa si totul era simplu. Soiul acela de pepene fara seminte era si el gustul, dar parca satisfactia nu mai era aceeasi! Haha!

Catrinel a mancat doua felii si spunea cu gura plina: „Do” (adica „Doua”), iar eu nu ma saturam sa o privesc si sa ma minunez de fatuca ei dolofana.

DSC03549

DSC03566

DSC03571

DSC03575

DSC03583

DSC03602

DSC03610

DSC03628

DSC03634

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *